Θέλετε να δημιουργήσετε eshop;
Έχετε επιδότηση ΕΣΠΑ;
Τότε ΝΑΙ , είστε στο σωστό μέρος!!!

Ελάτε στην ClickMyWay για να είστε σίγουροι πως θα βρείτε και θα αποκτήσετε αυτό που πραγματικά ζητάτε... είτε έχετε επιδότηση, είτε όχι!

Φόρμα Επικοινωνίας

Έχετε επιδότηση 90% από το ΕΣΠΑ για την δημιουργία eshop;

Τότε ΝΑΙ , είστε στο σωστό μέρος!!!

Ελατε στην ClickMyWay για να είστε σίγουροι πως θα βρείτε και θα πάρετε αυτό που πραγματικά ζητάτε…!

Φόρμα Επικοινωνίας
Τότε ΝΑΙ , είστε στο σωστό μέρος!!!

Ελατε στην ClickMyWay για να είστε σίγουροι πως θα βρείτε και θα πάρετε αυτό που πραγματικά ζητάτε…!

Θεωρούμε τους εαυτούς μας μοναδικούς σ΄αυτό που κάνουμε, γιατί:

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Έχουμε όλες τις λύσεις για ένα σύγχρονο, πλούσιο σε λειτουργίες eshop και με εξαιρετικό design όπως ακριβώς το φαντάζεστε!!!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Φτιάχνουμε καθημερινά eshop, από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα, ενώ έχουμε και την πλούσια εμπειρία από την διαχείριση του προηγούμενο προγράμματος ΕΣΠΑ. Παρακαλώ, δείτε περισσότερες συνεργασίες μας, ΕΔΩ!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Έχουμε πίστη στην ειλικρινή συνεργασία. Όταν κάποιος πιστεύει στην ορθή συνεργασία ξέρει και να εξυπηρετήσει και τον πελάτη του….Αν και αυτονόητο, δεν είναι δεδομένο απ’ όλους!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δεν είμαστε απλοί τεχνικοί eshop. Είμαστε ειδικοί της επιχειρηματικότητας και του marketing. Όλοι μπορούν να πατούν κουμπιά στο υπολογιστή αλλά όλοι δεν ξέρουν να αναδείξουν σωστά μια επιχείρηση…!

MARKETING ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το marketing και η διαφήμιση είναι τα κρίσιμα αυτά συστατικά που θα σας δώσουν πωλήσεις. Διαθέτουμε πλούσια εμπειρία από κλασικές επιλογές ψηφιακού marketing μέχρι και τους πιο σύγχρονους αυτοματισμούς marketing. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΤΗΤΑ

Το πιο σπουδαίο απ’ όλα είναι ότι έχουμε την διάθεση και όλα τα αναγκαία μέσα για να σας πάρουμε από το χεράκι στα πρώτα σας βήματα μέχρι να γίνει το eshop σας ένα από τα κορυφαία στον χώρο σας!

Μερικά από τα ESHOP που δημιουργήσαμε στο προηγούμενο ΕΣΠΑ

Επικοινωνία

Παρακαλώ, συμπληρώστε την αρχική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή απλώς πάρτε μας ένα τηλέφωνο για να σας δώσουμε μια προσφορά ή να λύσουμε όποια απορία και αν έχετε…!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Στο 212 213 6666 ή στο 231 213 6666

Ενδιαφέρεστε για την δημιουργία eshop;

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Ενδιαφέρεσαι για κατασκευή eshop; Οι ειδικοί μας είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να προχωρήσουμε μαζί. Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσει το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας κατευθύνει.