Δημιούργησε ένα πλήρες eshop, από 49€ το μήνα!

Τα eshop μας προσφέρουν απέριοριστες δυνατότητες στην επιχείρησή σου!  Έτσι, καθώς αυτή μεγαλώνει οι δυνατότητες του eshop σου αυξάνονται!

Η συνεργασία και η εξυπηρέτηση είναι το πρώτο μέλημα μας.

Η εμπιστοσύνη κερδίζετε και η ομάδα μας έτσι χτίζει έναν κύκλο με αξιότιμους συνεργάτες. Στην ClickMyWay ήμαστε μία ομάδα.
triathlon logo

Our History

In 1996 Giannis Psarelis has started a personal trade company with the
aim to provide sport equipment and clothing to Hellenic Triathletes. At
that time Triathletes had a great difficulty to find at the Greek market
the high tech training and racing clothes and equipment that they needed.

Giannis Psarelis (BSc, MSc, MBA) who was always provided coaching
services has decided to go to the next level. So, in 2019 Triathlon Lab
was created in order to cover all the needs of Triathletes and to all
endurance athletes and enthusiasts: premium services and products to
cover holistically the needs of all our clients and to enhance their

sports experiences.

pamelaiki website desktop view
pamelaiki store website view
pamelaiki logo

Από το 1956 η οικογένεια Βασιλειάδη ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές έχοντας μια από τις πρώτες νόμιμες άδειες στη χώρα.
Σήμερα, 66 χρόνια μετά, η τρίτη γενιά της οικογένειας συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας καθημερινά στις γειτονιές της Αθήνας ενώ παράλληλα, μέσα από το pamelaiki.gr φροντίζει να φέρει στην πόρτα του καταναλωτή όλα τα προϊόντα που έχει μια λαϊκή αγορά.

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα PawBooks (www.pawbooks.gr) ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021 θέλοντας να προσφέρει στους αναγνώστες υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση συνδυάζοντας ταχύτητα παράδοσης, ποικιλία προϊόντων και τις πλέον συμφέρουσες τιμές.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση βιβλίων μέσω του eshop της, δίχως την ύπαρξη φυσικού καταστήματος ή αποθήκης με απόθεμα, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη αναζήτηση ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη του διαδικτύου.

pawbooks website desktop view
pawbook store website view
happyfeet website desktop view
happyfeet store website view

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται εντός του εμπορικού κέντρου MEGA OUTLET στον 2ο όροφο,στο τμήμα με τα παιδικά ρούχα και υποδήματα από το 2013. Η αγάπη μας για τα παιδιά και για το κάλο ποιοτικό παπούτσι, μας οδήγησε στη δημιουργία αυτής της επιχείρησης..από τότε μέχρι και σήμερα κάνουμε προσπάθεια για να συνδυάζουμε πάντα την ποιότητα με την τιμή.

Στο κατάστημα μας εκτός από υποδήματα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, όπως τσάντες, κοκαλάκια, γυαλάκια, πετσέτες ,μαγιό και διάφορα άλλα τα οποία κατά καιρούς μας έχουν εντυπωσιάσει και θέλουμε να βρίσκονται στο κατάστημα μας. Σας περιμένουμε!

Η ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς ήταν ανέκαθεν ένα στοίχημα για τους ειδικούς της κοσμετολογίας. Κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, με την ανάπτυξη της βιομηχανίας δημιουργήθηκαν χιλιάδες προϊόντα προς αυτή την κατεύθυνση, όμως ταυτόχρονα άρχισαν να παρουσιάζονται οι πρώτες αρνητικές επιπτώσεις της χρήσης των προϊόντων αυτών, τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον.

Ιδιαίτερα στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών οι παρενέργειες που παρατηρήθηκαν ήταν πολύ έντονες (πονοκέφαλοι, αλλεργίες, ερεθισμοί,  ξηροδερμία, κνησμός κ.α.) για την υγεία των ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα τα προϊόντα αυτά άφηναν τεράστιο οικολογικό αποτύπωμα.

 

naturebe website desktop view
naturebe store website view
tonys website desktop view
tonys store website view

Η εταιρία TONYS NUTS & BEANS ιδρύθηκε από τον Αντώνιο Παναγοπουλο το 2010, και ξεκίνησε την δράση της στον κλάδο τροφίμων της ελληνικής αγοράς με αποκλειστικό αντικείμενο τα Όσπρια,Ρύζια,Ξηρούς Καρπούς και αποξηραμένα Φρούτα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία από την ίδρυσή της στον απαιτητικό κλάδο των τροφίμων και έχει διατελέσει ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της για αρκετά χρόνια.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας είναι από της πρώτες που ασχολήθηκαν με την τυποποίηση και συσκευασία των παραπάνω ειδών, τα οποία μέχρι τότε κυκλοφορούσαν αποκλειστικά σε μορφή χύμα εμπορεύματος.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Ειδικοί Σύμβουλοι

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό σχέδιο και υπηρεσίες για την διαδικτυακή σας επιχείρηση.

Δωρεάν φιλοξενία

Η υπηρεσία της Clickmyway, προσφέρεται με δωρεάν φιλοξενία και τον ανάλογο χώρο του πακέτου που επιλέγετε, για όλη την διάρκεια της παραμονής της σε αυτή. Σας προσφέρουμε διαχείριση email accounts, καθημερινό backup.

Woocommerce

Χρησιμοποιούμε το πιο ευρέως γνωστό σύστημα διαχείρισης WordPress & Woocommerce. Εξασφαλίζοντας την εύκολη διαχείριση, με δυνατότητες επεκτασιμότητας όποτε το θελήσετε.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Ασφάλεια δεδομένων

ΝΑΙ. Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται κρυπτογραφημένα σε ασφαλείς διακομιστές και αντικαθίστανται συστηματικά. Τα δεδομένα σας δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Πληρωμές

Συνεργαζόμαστε με την Viva Wallet και με την Everypay. Καθώς επίσης μπορείτε με τραπεζική κατάθεση. Στοιχεία κατάθεσεις θα σας δωθούν κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα των Πωλήσεων.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Ακύρωση Πακέτου

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να ακυρώσετε το πακέτο σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας πριν από την ημερομηνία λήξης του, δεν θα παράσχουμε επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο της περιόδου.

Ξεκίνα Σήμερα

Από 35€ το μήνα

Εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων που θα που θα σε στηρίξουν σε όλα σου τα βήματα.