Στόχος του ClickMyWay.

Στο ClickMyWay θέλουμε όλοι να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Γι αυτό στηρίζουμε τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προσφέροντας τους εξειδικευμένες λύσεις για την κατασκευή ή την ανανέωση του eshop τους (επιδοτούμενα ή μη), σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.

Από την ανάπτυξη ή και την βελτιστοποίηση του eshop τους, μέχρι την προώθησή του με  SEO και άλλες ενέργειες, είμαστε εδώ για να χτίσουμε μαζί την εικόνα της επιχείρησής τους, ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους! Μέσω του υπερσύγχρονου συστήματός μας οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τις λειτουργίες που θα περιέχει το eshop τους για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε eshop που “πουλάνε”! 

Γκάγκα Ελένη

οι Συνεργάτες.

Υποδομή υψηλἠς αξιοπιστίας και πολυετή εμπειρία!

Το ClickMyWay είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Wish Lab με έδρα την Ελλάδα, και της Wemvi με έδρα τη Νέα Υόρκη. Δύο αναγνωρισμένες εταιρίες στους χώρους της επικοινωνίας και των συμβουλευτικών υπηρεσιών, με εμπειρία άνω των 20 ετών η κάθε μια στο αντικείμενό της.

Το ClickMyWay αξιοποιεί τις τεχνολογίες marketing automation της WayMore για να “χτίσει” σχέσεις επικοινωνίας μεταξύ των εταιριών και των πελατών τους, δίνοντας στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα προηγμένες δυνατότητες marketing.

Η Ομάδα μας.

Praesent elementum hendrerit tortor. Sed semper lorem at felis. Vestibulum volutpat, lacus a ultrices sagittis, mi neque euismod dui, eu pulvinar nunc sapien ornare nisl.

Σχετικά με εμάς

ROBERT T. WILLIAMS

Graphic Designer
Σχετικά με εμάς

ANGELINA B. WIDOW

Founder / CEO
Σχετικά με εμάς

PATRICK ANDERSON

Art Director

Ξεκίνα Σήμερα

Από 49€ το μήνα

Εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων που θα που θα σε στηρίξουν σε όλα σου τα βήματα.